Nieuws detail

10-04-2015

ERIKS neemt Seals and Packings Inc in Texas over

Op 1 april 2015 heeft ERIKS Seals and Plastics Inc. de in Texas gevestigde Seals and Packings, Inc. overgenomen.

Op 1 april 2015 heeft ERIKS Seals and Plastics Inc. de in Texas gevestigde Seals and Packings, Inc. overgenomen. Seals and Packings, Inc. bestaat ruim 30 jaar en levert hoogwaardige afdichtingen en componenten aan verschillende industriële sectoren.

Door deze strategische acquisitie kan ERIKS haar positie in de Amerikaanse olie- en gasindustrie versterken en het product- en dienstenaanbod naar bestaande en nieuwe afnemers uitbreiden. Het fuseren van deze twee toonaangevende bedrijven zorgt voor een groter productaanbod, engineering expertise en klantgerichte logistieke oplossingen.

Seals and Packings heeft een lange historie in de levering van kwaliteitsproducten en uitstekende services. De werknemers zijn echte vakmensen met aanzienlijke industrie specifieke kennis en ervaring.

Door deze kennis en ervaring, gecombineerd met die van ERIKS, wordt een sterker portfolio van producten en diensten op de markt gebracht.

ERIKS Seals and Plastics Inc. is onderdeel van de ERIKS-groep, een van de grootste industriële distributeurs ter wereld. Met een jaaromzet van meer dan $900 miljoen scharen de Noord-Amerikaanse vestigingen van de ERIKS-groep zich onder de 20 grootste industriële distributeurs en zijn als zodanig vermeld op de lijst van marktleiders 2014 van Modern Distribution

nieuwslijst