Home

Volg ons:
Volg ons op LinkedInVolg ons op YouTube

Snel een tastbaar 3D model in kunststof of rubber?

NIEUWS

ERIKS draagt graag haar steentje bij ten voordele van de slachtoffers van de aardbeving in Nepal. Onze medewerkers konden deelnemen aan een eenvo

Lees verder

ERIKS heeft via groepsmaatschappij Lewis-Goetz in de U.S.A. op 9 april 2015 Action Industrial Group uit South Carolina overgenomen, een producent en d

Lees verder

Op 1 april 2015 heeft ERIKS Seals and Plastics Inc. de in Texas gevestigde Seals and Packings, Inc. overgenomen.

Lees verder

Niet ver van Brussel ligt de gemeente Asse, de thuisbasis van het Service Center en Technology Center van ERIKS België. ERIKS is het 70ste Enerpac Aut

Lees verder

Ontmoet ons op Maintenance 2016-Pumps&Valves 2016

Krijg in 60sec een overzicht van wat er op deze beurs te beleven valt:http://amb.sdr.li/rUQN5o8l7N?lang=nl

ERIKS neemt deel aan de Demo & Innovation route.

Afspraak op 20 & 21 april onze stand B1040 in Antwerp Expo.

Vraag hier  alvast uw gratis badge aan.

ERIKS behaalt Top Employer 2016 certificering

Ook dit jaar werd ERIKS cluster België voor de vierde keer op rij bekroond met het TOP Employer certificaat! Daar mogen we uiterst trots op zijn!  Het Top Employer onderzoek gaat na hoe goed bedrijven scoren  t.o.v. de internationale Top Employer standaard en dit op 9 domeinen: nl. Talent Strategy, Workforce Planning, On-boarding Process, Learning & Development,  Performance Management, Leadership Development, Career & Succession Management, Compensation & Benefits en cultuur. We zijn dan ook enorm blij dat de cluster België op al deze domeinen de standaarden overstijgt en we ons opnieuw voor een jaar lang als Top Employer mogen benoemen!

Techniscoop 2015: een succes!

ERIKS, een sterk innovatief bedrijf

ERIKS is een vooruitstrevende en flexibele kennispartner voor de industrie en dit voor het meest uitgebreide assortiment technische componenten: aandrijftechniek, dichtingen, afsluiters en instrumentatie, slangen, gereedschappen, hef- en hijsmateriaal, kunststoffen, rubbertechnologie, kunststof leidingsystemen, werkplaatsinrichting, veiligheids- en onderhoudsproducten.

Een doorgedreven kennis van de markt, van producten, van toepassingen, van veredelingstechnieken en van logistieke & administratieve concepten vormen de basis van elke samenwerking met onze klanten.

Deze totaalaanpak maakt van ERIKS een betrouwbare en gerespecteerde partner in alle industriële sectoren.

Totaalleverancier én specialist

Wanneer kies ik voor een generalist en wanneer doe ik een beroep op een specialist?  Dit zijn vragen die meermaals door u als aankoper of bedrijfsleider gesteld worden. 

U hoeft deze keuze echter niet te maken als u kiest voor ERIKS.  ERIKS biedt u beide voordelen!

Lees verder

Het breedst mogelijke assortiment

Geen enkele toeleverancier evenaart de breedte en de diepte van het ERIKS-assortiment.  Laat staan de toegevoegde waarde.

Lees verder

Total Cost of Ownership

Uitgangspunt van elke samenwerking is het optimaliseren van uw Total Cost of Ownership, het realiseren van allerhande savings.

Lees verder